vineri, 18 martie 2016

Salata de legume la gratar







Nu pot descrie aceasta salata ca fiind una oaaauuu pe gustul familiei mele , pentru ca dupa cum va spuneam de nenumarate ori  ca sunt pretentiosi, dar pot descrie in functie de gustul meu, ca fiind o salata oaauuu pentru ca eu ador legumele, in special dovleceii si vinetele si as manca in orice combinatie.


Ingrediente pentru 2 persoane:

  • 1 dovlecel mic si tanar
  • 1 vanata 
  • sare, piper proaspat rasnit
  • busuioc uscat ( sau proaspat)
  • un catel de usturoi zdrobit ( optional)
  • ulei de masline

Se spala legumele si se sterg cu un prosop de hartie.
Se felieaza de cca 5 mm si se aseaza pe un gratar bine incins. Se lasa cate 2-3 minute pe fiecare parte si se scot intr-un bol. 
Pregatim un dressing din ulei de masline, putina sare, piper proaspat rasnit, busuioc si usturoiul zdrobit. 
Turnam dressingul peste legume, amestecam pe urma servim langa carne la gratar.



 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu