duminică, 16 noiembrie 2014

Stiuca in crusta de malai



Desi  imi place pestele, este prima reteta cu peste pe care o postez si asta pentru ca la sotul nu prea ii place.  Dar  sa nu credeti ca nu avem in meniu peste, ori de cate ori am ocazia pregatesc pentru noi fetele.

Ingrediente pentru 4 persoane:


  • 5-6 bucati de stiuca
  • sare
  • piper negru proaspat rasnit
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Pentru servit:

  • lamaie
  • sos de usturoi

  • Pregatim bucatile de peste, se spala bine si se sterg de excesul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper negru proaspat rasnit.







  • Se trec bucatile prin faina de malai pe ambele parti.







  • Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de peste la prajit. Cand malaiul prinde o crusta usor maronie atunci este gata.







  • Se scot pe servetele de hartie , sa absoarbe  surplusul de ulei, apoi se servesc cu lamaie si sos de usturoi.

Enjoy!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu