joi, 18 septembrie 2014

Pasta de ton





 Aceasta pasta  se poate folosi la tartine, sandvisuri, oua umplute, dar se poate servi si ca aperitiv, aranjata frumos pe un platou, garnisite cu feliute de lamaie, masline sau gogosar. Este aperitivul ideal pentru mese festive si nu numai.


Ingrediente:


  • 200 g ton din conserva ( in apa)
  • 100 g unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper proaspat rasnit


  • Tonul se scurge bine din zeama si se zdrobeste intr-un castron cu furculita sau cu mixerul vertical.









  • Pe urma se adauga untul, sare, piper proaspat macinat si zeama de lamaie si se amesteca  sau se foloseste tot mixerul vertical , asa obtineti o pasta destul de fina.








    • Dupa cum v-am mentionat mai in sus se poate folosi  in mai multe feluri!!! 
    • Se mai poate adauga ceapa tocata, sau gogosar murat, in functie de gusturile fiecaruia.


    Pofta buna!!!









    Un comentariu: