joi, 26 aprilie 2012

Supa de curcan cu taitei de casa



O supa delicioasa, si daca are taitei de casa e si mai delicioasa :)



Ingrediente:

1 pulpa de curcan  ( 700 gr ) puteti folosi care parte vreti
2 morcovi mari
1 patrunjel
1 bucata telina
1 ceapa
 1 catel de usturoi mic
 sare, piper boabe
 taitei de casa
 patrunjel verde pentru servit


Se curata si se spala pulpa de curcan, la fel procedam cu legumele.  Punem carnea la fiert in apa cu putina sare, se ia spuma formata  de cate ori este nevoie, apoi adaugam radacinoasele taiate, ceapa intreaga si catelul de usturoi, sare si boabe de piper. Eu fac de obicei in oala sub presiune, si a fiert intr-o ora. Dupa ce a fiert, se lasa sa se limpezeasca, apoi strecuram de legume. Se fierb separat taitei, sau direct in supa limpezita. Serviti fierbinte, cu patrunjel verde tocat! 
Pofta mare!!











10 comentarii:

  1. Mmm... de cand n-am mai papat o supa de curcan...
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu servesc ca mi si foame si imi si place mult! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Gustoasa si sanatoasa... Vin la prinz la tine la masa... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de bine arata.........iar taieteii facuti in casa sunt minunati.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Taiteii astia sunt fabulosi. Nu se compara cu nimic. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu o farfurie. Imi place mult.

    RăspundețiȘtergere