luni, 16 aprilie 2012

Drob de pui cu verdeata



 O alta varianta delicioasa de drob de pui , cu multaaa verdeata, imi pare rau ca nu am reusit sa fac de miel,  cine stie, poate ca voi face, pana atunci sa ne delectam cu acesta de pui :)
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat (300-400 gr)
500 gr ficat de pui
3-4 fire ceapa verde
3 fire usturoi verde
2 fire marar verde
2-3 fire patrunjel verde
2 oua fierte tari
2 oua
4 linguru lapte
2-3 linguri ulei
1 lingura pesmet
sare, piper


Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pune la fiert in apa fara sare.  Verdeturile se spala  si se lasa pe un servetel de bucatarie sa se scurga de excesul de apa, apoi se toaca marunt.  Ouale se toaca marunt. Dupa ce a fiert pieptul de pui se da prin masina de tocat, iar ficatei se taie, nu foarte marunt. 
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza  cu sare si piper, apoi se bat ouale cu lapltele si se adauga la ingrediente. Adaugam la compozitie 2 linguri de ulei , iar cu o lingura ungem un vas termorezistent si presaram cu pesmet. Turnam compozitia in vas , nivelam si introducem in cuptorul incins pentru 30-40 min.






Dupa ce este gata , se lasa la racit sau se serveste cald, cum doriti :) serviti cu o salata de sezon, delicios!!
Cu aceasta reteta particip la provocarea  gazduita de Alina C.
Pofta mare!!


















3 comentarii:

  1. E bun si de pui!!! Lasa ca o sa facem de Rusalii si de miel!!Pupici si sarbatori fericite in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e tare bun si de pui! pup

    RăspundețiȘtergere